Staklene pregrade i kancelarijske staklene pregrade odlučno nose svoju popularnost. Zašto je to tako?

Staklene pregrade i kancelarijske staklene pregrade odlučno nose svoju popularnost. Zašto je to tako?

Staklene pregrade i kancelarijske staklene pregrade odlučno nose svoju popularnost. Zašto je to tako?

U prethodnom blogu , između ostalog, dotakli smo se malo teme o popularnosti minimalizma kroz sve u čemu nam prolazi dan. Tada je to bio enterijer kupatila, danas je, možda najviše, poslovni prostor.

Poslovni prostor sve više gubi svoju notu uniformnosti i „kroz staklo gleda u budućnost“. Zato su naše teme danas najviše: staklene pregradekancelarijske staklene pregrade i staklene ograde.

Zašto se staklo u enterijeru sve više primenjuje?

Kada su u pitanju staklene pregrade i ograde od stakla, prve se primenjuju najviše u poslovnim zgradama i centrima, a druge za terase, balkone, galerije ili stepenice. I ako bi neko rekao da su to puki površni trendovi, moramo naglasiti da je upotreba stakla za oba primera opravdana sledećim razlogom: pored toga što je estetski primamljivo, ovakvim tipom enterijera iskorišćava se i najmanji deo prostora koji uređujete.

Benefiti su raznovrsni. Naime, staklene pregrade donose veliku količinu prirodne svetlosti, što je direktna finansijska ušteda. Kada su u pitanju, konkretno, kancelarijske staklene pregrade, one se sve više koriste kada postoji želja da se odvoje prostorne celine bez okrvira.

Mi, konkretno, a shodno vašim željama, radimo providne, matirane, farbane ili staklene pregrade u boji.

Vratimo se, dalje, na benefite. Dakle, pored prirodnog svetla, a na primeru kancelarijskih staklenih pregrada, moramo naglasiti sledeće: veliki deo i radnika i poslodavaca veruje u njihovu funkcionalnost, kada su u pitanju produktivnost, koncentracija i smanjivanje neučinkovitosti na radnom mestu. Zaposleni su, jednostavno, temeljiniji.

Postavljanje staklenih pregrada doprinosi smanjenju buke, fleksibilne su, jer se lako mogu rastaviti i prenositi na željena mesta, što je jednostavno i jeftinije u odnosu na druge varijante; jednostavne su i za održavanje, izdržljive su, pa su samim tim pogodak za ulaganje na dug period – ako se pravilno koriste i održavaju.

Za šta su staklene ograde pravo rešenje?

Staklene ograde koriste se, kako za poslovni prostor, tako i u kućama. U mogućnosti smo da izradimo i montiramo staklene ograde debljine od 8 do 19mm na metalne stubove. Gazišta i podove koje postavljamo izrađujemo od troslojnog laminiranog stakla debljine 30mm. Možete da izaberete da li će stakla biti u potpunosti providna, matirana ili u boji.

Staklene ograde sastavni su deo moderne arhitekture. Njihova primena počela je, najpre, u eksterijeru, da bi postepeno prešla i na enterijer, zarad, takođe, funkcionalnosti i jednostavnosti koju ostvaruju.

Danas su izrazito moderne i staklene ograde za stepenice, koje vašem prostoru daju otmeniji izgled. Izuzetno su funkcionalne, stabilne i lake za održavanje.

Radujemo se svim vašim pitanjima i pomoći u uređenju vašeg prostora.
Konraktirajte nas!

Zanima vas cena?

Pogledajte proizvode, izaberite specifikacije i mi ćemo izračunati ukupnu cenu za Vašu zamisao, bez ikakve obaveze.