5 ideja za uređenje malog stana

5 ideja za uređenje malog stana

5 ideja za uređenje malog stana

Iako je vaš stan po kvadraturi manjih dimenzija, to ne znači da u njemu ne može da postoji određen komfor i da on vizuelno deluje prostranije. Rešenje za to jeste nameštaj od stakla. Staklo vizuelno uvećava prostor i vaš stan će dobiti veću dimenziju. U ovom tekstu ćemo vam prikazati pet ideja, koje će vam pomoći u odabiru nameštaja i delova za enterijer vašeg doma.

Rešenje za spojeni dnevni boravak i kuhinju

Ukoliko vaš stan ne poseduje odvojenu kuhinju, već je ona u sklopu dnevnog boravka, imamo predlog kako da vaša kuhinju bude odvojena, a da izgleda moderno. Postavite pregradni zid sa staklenim vratima po vašoj želji i meri. Možete se odlučiti za klizna, zaokretna ili klatna vrata. Tako ćete najlakše odvojiti kuhinju od dnevnog boravka. Bez nepotrebnog zidanja, vaš prostor će dobiti novu modernu dimenziju i što je najbitnije dnevna soba i kuhinja će izgledati veće i osvetljenije.

Staklo za kuhinju

Kako bi vaša kuhinja dobila celokupan moderan dizajn i u isto vreme postala lakša i praktičnija za održavanje i upotrebu, onda je ovo ideja za vas. Pločice u kuhinji jesu nešto što je tradicionalna opcija i na šta smo svi navikli. Ipak, pločice se mogu zameniti staklom, zbog lakšeg održavanja i same montaže, koja je vrlo jednostavna, a krajnji efekat je neverovatan. To je samo nekoliko razloga, zbog kojih se ova tehnika masovno primenjuje u svetu. Možete se odlučiti za bezbojna, stakla u boji ili stakla sa vektorskim motivima ili fotografijom. Pored zamenjenih pločica, možete zameniti stari i dosadni šank ili pult, staklenom pločom. Važno je napomenuti i to da će u vašoj kuhinji biti prisutan visok nivo higijene, jer se bakterije neće zadržavati na staklenim površinama. Staklo se može postaviti i na već postojeće pločice, drvo ili zid. Budite kreativni i osmislite dizajn vaše kuhinje uz pomoć naših ideja.

Neka vaše kupatilo dobije novi izgled

Ukoliko imate kadu, zaboravite na stare i nepraktične zavese, kako biste sprečili da voda završi po celom kupatilu. Sa staklenom pregradom za kadu i najmanje kupatilo dobiće svetlost i otvoren izgled. Mi vam nudimo vrlo elegantno i moderno rešenje, jer naše pregrade mogu biti fiksne i sa zakretanjem. Izaberite vašu staklenu pregradu u skladu sa uređenjem vašeg kupatila. U slučaju da posedujete tuš kabinu ili planirate da je izgradite po meri, u našoj ponudi možete pronaći veliki izbor staklenih paravana, vrata i ugaonih tuš kabina. O idejama za ovu vrstu enterijera smo pisali u prethodnom blog tekstu.

Učinite da vaš nameštaj bude unikatan

Nameštaj od stakla izgleda posebno, moderno i unikatno. Ako se slažete sa nama, u ovom delu teksta pročitajte gde se sve može iskoristiti staklo i na koji način. Predlažemo vam stakleni trpezarijski sto, onih dimenzija koje se uklapaju u vaš prostor. Ispod njega možete staviti tepih, odgovoarajuće boje, koja će se slagati sa bojom stolica. Na taj način ćete stvoriti kompoziciju boja i vaš kutak za ručavanje će dobiti jedan svež i moderan izgled. U dnevnoj sobi možete postaviti vitrinu sa staklenim elementima i staklene police. Stakleni elementi mogu pratiti boje i dezene drugih elemenata ili dati kontraste i novu notu postojećem enterijeru.

Ogledala

Ukoliko se odlučite da uvrstite ogledala kao deo enterijera, tada će vaš dom, pored funkcionalnosti, dobiti novu dimenziju i izgledati veći nego što zapravo jeste. Ogledala možete kombinovati, bilo da su u pitanju različite dimenzije, oblici ili dezeni. Naša ogledala su izrađena od stakla koje je posrebreno sa jedne strane. Možete birati boju, u skladu sa ostatkom vašeg enterijera i odlučiti se između bele, bronzane, plave ili sive. U slučaju da biste voleli da vaš prostor izgleda što unikatnije ili pak futurističnije, možete izabrati ogledala sa LED rasvetom ili SMART ogledala.

Ovu su samo neke od ideja koje će vam, nadamo se pomoći u dizajniranju vašeg doma i učiniti da on izgleda prostrano i sjajno. Garantujemo vam kvalitet naših proizvoda i vaše zadovoljstvo, a za sva dodatna pitanja i pomoć pri odabiru idealnog rešenja za vaš dom, budite slobodni da nas kontaktirate.

Zanima vas cena?

Pogledajte proizvode, izaberite specifikacije i mi ćemo izračunati ukupnu cenu za Vašu zamisao, bez ikakve obaveze.