Proizvodnja

CNC obrada

CNC obrada stakla uključuje širok spektar usluga. Kompjutersko pisanje, crtanje i graviranje najrazličitijih oblika i formi je izvodljivo dokle god seže Vaša mašta. Posedujemo trenutno najsavremeniji set opreme koji omogućava besprekorno ravno i oblikovano isecanje slojeva stakla. Naša mašina MASTER 35 poseduje neograničene mogućnosti u oblikovanju materijala. Omogućava lako, brzo i savršeno precizno fazetiranje neograničenog broja oblika u svim debljinama materijala. Operacija bušenja može biti optimizovana kroz INTERMAC-ov sofisticirani softver, koji automatski izračunava najbrži obrazac. MASTER je jedinstvena mašina u svetu jer je jedina mašina koja radi u pet osa, što pruža neverovatne mogućnosti. Uz pomoć automatike omogućava izvođenje operacija koje do sada nije bilo moguće uraditi precizno na jednom mestu. Kompjuterska kontrola alata garantuje kompletnu i apsolutnu ponovljivost i preciznost dimenzija, kao i finalni kvalitet obrađenih komada.

Fazetiranje stakla

Lako, brzo i savršeno precizno fazetiranje neograničenog broja oblika u svim debljinama materijala vršimo uz CNC kompjuterizovanu mašinu. Fazetiranje ravnih komada je postupak obrade stakla na mašini gde se smanjivanjem debljine pod određenim uglom dobijaju vrlo lepi estetski detalji, prijatni za oko koji se lepo i diskretno uklapaju u različite enterijere.

KP obrada stakla

KP obrada (ravno brušenje) izvodi se na mašini za vertikalno brušenje, gde se numeričkom kontrolom alata postiže izuzetno visok kvalitet obrade i poliranja. Mogu se brusiti jednoslojna i višeslojna pancir stakla u debljinama od 2 do 35 mm.

Bušenje i izrezivanje stakla

Bušenje rupa i izrezivanje oblika u staklu daje mu mogućnost spajanja sa drugim materijalima na različite načine. Ove usluge najčešće koriste dizajneri nameštaja ili arhitekte koji žele na objektu ostaviti još jedan poseban detalj. Operacija bušenja može biti optimizovana kroz INTERMAC-ov sofisticirani softver koji automatski izračunava najbrži obrazac.

Peskarenje stakla

Peskarenje stakla je obrada stakla nanošenjem abrazivnog sredstva na staklo pod visokim pritiskom. Peskarenjem se može obraditi čitava površina stakla (potpuno peskarenje) ili deo stakla (delimično peskarenje). Ovim načinom obrade mogu se postići i stvarati razni geometrijski oblici, figure, različiti uzorci i dizajn stakla, i time samo staklo postaje umetničko delo.

Pamplexiranje

Laminacija ili pamplexiranje je postupak spajanja stakla u više slojeva, čime se mogu dobiti sigurnosna stakla otporna na udar, otporna na metke, a takođe se koriste za izradu gazišta, gelendera i niz drugih detalja u enterijeru.

Termoizolaciona stakla

Izopan staklo je proizvod po kome je naša firma poznata, jer smo tehnološki najopremljeniji od automatskog sečenja stakla sa veoma malim odstupanjima što je veoma bitno za kvalitet izopana do spajanja izopana u liniji koja pere staklo „bezkontaktno“, kao i spajanje stakla uz minimalno prisustvo ljudi u procesu, čime je značajno smanjena mogućnost pojave grešaka na gotovom proizvodu. Posedujemo atest i sertifikat domaćeg instituta IMS, kao i ruskog instituta, što nam omogućava izvoz na rusko tržište.

Sečenje stakla

Sečenje stakla se vrši na automatskom MC stolu marke INTERMAC koji ima najsavremeniji softver za optimizaciju i postupak sečenja. Kvalitet sečenja je veoma bitan zbog daljeg kvaliteta obrade, a kod termostakala omogućava izradu preciznog termopaketa.

Zanima vas cena?

Pogledajte proizvode, izaberite specifikacije i mi ćemo izračunati ukupnu cenu za Vašu zamisao, bez ikakve obaveze.