Led ogledala za utisak luksuza u vašem prostoru

Led ogledala za utisak luksuza

Led ogledala za utisak luksuza u vašem prostoru

Upotreba ogledala u dizajnu enterijera uvek je imala važno mesto u stvaranju iluzije otvaranja prostora. U tu svrhu, ogledala bi trebalo da budu postavljena na mestima gde mogu najbolje da reflektuju prirodnu svetlost koja dolazi sa prozora ili drugih izvora svetlosti.

Ogledala su raznovrsna i imaju mnogo potencijala da pozitivno promene prostoriju jer se njima na idealan način povećava trenutna osvetljenost i prirodno svetlo u prostorijama usled odbijanja svetlosti.

Otvorite prostor uz LED ogledala

Modernizujte prostor uz ogledala sa LED rasvetom

Novije inovacije u dizajnu koji se kreće ka minimalizmu, donele su potencijal za integraciju moderne tehnologije u ogledala. Jedna od inovativnih promena u ogledalima je uspela udruženost sa LED svetlima.

LED ogledala su opremljena LED diodama koje omogućavaju da ogledalo ima ugrađeno osvetljenje ravnomerno i jednako raspoređeno, pa nije potrebno dodatno osvetljenje sa dodatnim elementima.

Ogledala sa LED rasvetom pokreće integrisana smart tehnologija, koja utiče na povećanje njegove funkcionalnosti, pružanje lepote prostoru, davanje više jasnoće u doživljaju boja i celokupnog izgleda, osećaju komfornosti i uštedi vremena pri korišćenju jer olakšavaju dnevnu rutinu i štede energiju.

Modernizujte prostor uz LED ogledala

LED ogledala kao definicija savremenog luksuza

Ova ogledala izgledaju elegantno u bilo kom prostoru, njemu se mogu prilagoditi različitim oblicima i veličinama sa različitim kombinacijama osvetljenja. Mogu se izraditi u bilo kojoj veličini kako bi se ispunili estetski zahtevi pri uređenju svakog kupatila, dnevne sobe, hotela ili salona, kao i nekog drugog prostora gde ih je potrebno uklopiti u specifičnu postavku.

LED ogledala predstavljaju standard i trend u modernom dizajnu pri opremanju kupatila, ali podjednako dobro se uklapaju u unutrašnji dekor drugih prostorija. Mogu se koristiti za podizanje ambijenta prostora, moderan i minimalistički momenat u opremanju.

Pametna i dekorativna LED ogledala utiču na percepciju luksuza u prostorima dok ih čine energetski efikasnim. Osvetljenje može ukrasiti i oblikovati prostor i podići raspoloženje ljudi jer deluje umirujuće na korisnike.

LED ogledala kao definicija savremenog luksuza

Neke od ključnih karakteristika LED ogledala su:

 • Senzor na dodir/ touch prekidač
  Ova tehnologija pomaže pri uključivanju i isključivanju svetla dodirom. Intuitivni interfejs i savremeni izgled ovih ogledala su idealni za moderan dekor.
 • Senzor pokreta
  Senzor za paljenje i gašenje svetla. Ova funkcija obezbeđuje efikasnu upotrebu energije jer se svetlo automatski uključuje dok se nalazimo u području osetljivom na pokret, kao što se isključuje kada se iz tog područja udaljimo.
 • Grejna folija
  Sprečava zamagljivanje ogledala postepenim zagrevanjem površine
  Funcija protiv zamagljivanja pomaže u održavanju jasne slike odraza u svakom trenutku. Izrazito je funkcionalna i pogodna za upotrebu jer obezbeđuje da nema brisanja i prljanja ogledala
 • Dimovanje
  Funkcija podešavanja osvetljenosti na odgovarajući intenziteta svetla.
 • Efekat svetlosti
  1. Rasipanje svetlosti oko ogledala ili pozadinsko osvetljenje. Ogledalo sa ovim tipom osvetljenja ima ambijentalno svetlo i više je prilagođeno osećaju ugodnosti u domu.
  2. Ogledalo za koje je karakteristično da ima efekat prosijavanja kroz peskareni deo je više funkcionalno nego usmereno na estetski momenat. Peskarenje se može izvršiti po raznovrsnim dezenima.

Gde možete nabaviti najmodernija LED ogledala?

Kompanija NS Glass iz Novog Sada nikada ne pravi kompromise sa kvalitetom i ulaganjem u proizvodne kapacitete i obuku zaposlenih. Godinama uspešno udovoljavamo zahtevima domaćeg i stranog tržišta.

Mi sečemo ogledala sa najvećom preciznošću koristeći CNC kompjuterizovanu mašinu za sečenje. Napravićemo ogledalo tačno po dimenzijama i konturama koje odredite. Veoma smo ponosni na nivo izrade naših proizvoda i pružanje najvišeg nivoa usluge našim klijentima.

U ponudi su tri boje LED svetlosti (toplo bela 3000k,  hladno bela 4000k  i dnevna, neutralna svetlost 6000k) što nam omogućava da prilagodimo ogledalo Vašim zahtevima.

Da izradimo Vaše novo ogledalo, premium izgleda i funkcionalnosti – kontaktirajte nas već danas.

Zanima vas cena?

Pogledajte proizvode, izaberite specifikacije i mi ćemo izračunati ukupnu cenu za Vašu zamisao, bez ikakve obaveze.