Лед огледала за утисак луксуза у вашем простору

Лед огледала за утисак луксуза

Лед огледала за утисак луксуза у вашем простору

Употреба огледала у дизајну ентеријера увек је имала важно место у стварању илузије отварања простора. У ту сврху, огледала би требало да буду постављена на местима где могу најбоље да рефлектују природну светлост која долази са прозора или других извора светлости.

Огледала су разноврсна и имају много потенцијала да позитивно промене просторију јер се њима на идеалан начин повећава тренутна осветљеност и природно светло у просторијама услед одбијања светлости.

Отворите простор уз ЛЕД огледала

Модернизујте простор уз огледала са ЛЕД расветом

Новије иновације у дизајну који се креће ка минимализму, донеле су потенцијал за интеграцију модерне технологије у огледала. Једна од иновативних промена у огледалима је успела удруженост са ЛЕД светлима.

ЛЕД огледала су опремљена ЛЕД диодама које омогућавају да огледало има уграђено осветљење равномерно и једнако распоређено, па није потребно додатно осветљење са додатним елементима.

Огледала са ЛЕД расветом покреће интегрисана смарт технологија, која утиче на повећање његове функционалности, пружање лепоте простору, давање више јасноће у доживљају боја и целокупног изгледа, осећају комфорности и уштеди времена при коришћењу јер олакшавају дневну рутину и штеде енергију.

Модернизујте простор уз ЛЕД огледала

ЛЕД огледала као дефиниција савременог луксуза

Ова огледала изгледају елегантно у било ком простору, њему се могу прилагодити различитим облицима и величинама са различитим комбинацијама осветљења. Могу се израдити у било којој величини како би се испунили естетски захтеви при уређењу сваког купатила, дневне собе, хотела или салона, као и неког другог простора где их је потребно уклопити у специфичну поставку.

ЛЕД огледала представљају стандард и тренд у модерном дизајну при опремању купатила, али подједнако добро се уклапају у унутрашњи декор других просторија. Могу се користити за подизање амбијента простора, модеран и минималистички моменат у опремању.

Паметна и декоративна ЛЕД огледала утичу на перцепцију луксуза у просторима док их чине енергетски ефикасним. Осветљење може украсити и обликовати простор и подићи расположење људи јер делује умирујуће на кориснике.

ЛЕД огледала као дефиниција савременог луксуза

Неке од кључних карактеристика ЛЕД огледала су:

 • Сензор на додир/ тоуцх прекидач
  Ова технологија помаже при укључивању и искључивању светла додиром. Интуитивни интерфејс и савремени изглед ових огледала су идеални за модеран декор.
 • Сензор покрета
  Сензор за паљење и гашење светла. Ова функција обезбеђује ефикасну употребу енергије јер се светло аутоматски укључује док се налазимо у подручју осетљивом на покрет, као што се искључује када се из тог подручја удаљимо.
 • Грејна фолија
  Спречава замагљивање огледала постепеним загревањем површине
  Фунција против замагљивања помаже у одржавању јасне слике одраза у сваком тренутку. Изразито је функционална и погодна за употребу јер обезбеђује да нема брисања и прљања огледала
 • Димовање
  Функција подешавања осветљености на одговарајући интензитета светла.
 • Ефекат светлости
  1. Расипање светлости око огледала или позадинско осветљење. Огледало са овим типом осветљења има амбијентално светло и више је прилагођено осећају угодности у дому.
  2. Огледало за које је карактеристично да има ефекат просијавања кроз пескарени део је више функционално него усмерено на естетски моменат. Пескарење се може извршити по разноврсним дезенима.

Где можете набавити најмодернија ЛЕД огледала?

Компанија НС Гласс из Новог Сада никада не прави компромисе са квалитетом и улагањем у производне капацитете и обуку запослених. Годинама успешно удовољавамо захтевима домаћег и страног тржишта.

Ми сечемо огледала са највећом прецизношћу користећи ЦНЦ компјутеризовану машину за сечење. Направићемо огледало тачно по димензијама и контурама које одредите. Веома смо поносни на ниво израде наших производа и пружање највишег нивоа услуге нашим клијентима.

У понуди су три боје ЛЕД светлости (топло бела 3000к,  хладно бела 4000к  и дневна, неутрална светлост 6000к) што нам омогућава да прилагодимо огледало Вашим захтевима.

Да израдимо Ваше ново огледало, премиум изгледа и функционалности – контактирајте нас већ данас.

Занима вас цена?

Погледајте производе, изаберите спецификације и ми ћемо израчунати укупну цену за Вашу замисао, без икакве обавезе.